Over ons

Naar wat voor vacature ben je op zoek?

Werken bij de marktleider van technisch hoogwaardige

mechanisatie- en automatiseringssystemen in de tuinbouwindustrie

Geen honger

Wetenschappers voorspellen dat de wereldbevolking in 2050 is toegenomen tot 9 miljard mensen. Om al deze mensen te voeden is er twee keer zoveel voedsel nodig dan dat er nu geproduceerd wordt. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om genoeg en veilig voedsel tot zijn beschikking te hebben. Daarmee ondersteunen we Sustainable Development Goal Number 2 van de Verenigde Naties: geen honger. 

Flier Systems draagt een steentje bij door kennis, expertise en bewezen techniek op het gebied van mechanisatie, automatisering en efficiency in te zetten voor ambitieuze tuinbouw ondernemers. Zij kunnen hierdoor beter en veilig voedsel leveren en worden daardoor betere leveranciers voor hún klanten. 

“Ik ben bij Flier Systems terecht gekomen, omdat ik er stage ging lopen voor school.

Het beviel me zo erg dat ik hier ben blijven werken!”

Joran Schop - Buitendienstmedewerker WTB

Grow your future

Waar je ook kijkt zie je groei. Altijd en overal. Iedere dag opnieuw zijn planten, mensen en bedrijven in beweging. Om groter en mooier te worden, beter en sterker. Om verder te komen. Soms met kleine stappen, dan weer met een grote sprong. Bij Flier Systems vinden we het belangrijk dat onze medewerkers met ons meegroeien. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, zowel persoonlijk als professioneel.

Groeien gaat niet altijd vanzelf. Er is een gezonde voedingsbodem voor nodig, maar ook kennis, ondersteuning en gunstige omstandigheden. En mensen en bedrijven die iets toevoegen aan jouw kwaliteiten. Niet voor niets is in het logo van Flier Systems een gestileerde buffel te herkennen; een robuust dier dat naast kracht en doorzettingsvermogen ook strategisch inzicht toepast. Een buffel staat schouder aan schouder met zijn partners. Precies zoals bij Flier Systems, want succes boek je nooit alleen maar altijd samen!

“We hebben veel tevreden klanten en dit is het gevolg van een teamprestatie, we doen het met z’n allen.”

Henk Meulstee - Technisch commercieel adviseur

Historie

Verstand van tuinbouw heb je niet zomaar. Ook kennis heeft tijd nodig om te ontkiemen, te wortelen en te groeien. De expertise van Flier Systems is dan ook niet van de ene dag op de andere dag tot stand gekomen. Sinds 1931 zitten we dicht bij de tuinbouw. Letterlijk, want onze eerste vestiging in Barendrecht bevond zich op een steenworp afstand van lokale kwekers.

Flier Systems is in 1931 begonnen als smederij in Barendrecht. Toen Berend Flier deze in 1948 overnam en de eerste pottenpers ontwikkelde, legde hij de basis voor een lange reeks innovaties. Berend bedacht en maakte eenvoudige gereedschappen, waarmee hij lokale kwekers in staat stelde makkelijker, beter en efficiënter te werken. Sindsdien is er veel veranderd, maar niet alles. Bij Flier Systems staat inmiddels de derde generatie aan het roer, maar ook nu nog wordt er iedere dag aan technische vernieuwingen en verbeteringen gewerkt.

 

Bekijk de meest recente vacatures!

Bekijk vacatures